milivolt electronics world news Aydn_Bykehir,_AD\'ye_devrettii_35_broyu_geri_alacak-didimhaber.net
14-01-2016

Aydn Bykehir, AD\'ye devrettii 35 broyu geri alacak

Aydn_Bykehir,_AD\'ye_devrettii_35_broyu_geri_alacak

Aydn Büyükehir Belediyesi, 2007 ylnda Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’ne devrettii Bedesten Merkezi’ndeki 35 büroyu, amac dnda kullanld gerekçesiyle geri almaya karar verdi. Söz konusu bürolarn Aydn Meslek Yüksekokulu için verildii ancak okul olarak kullanlmad belirtildi. ADÜ, Bedesten Merkezi’nde önce Aydn Meslek Yüksekokulu, daha sonra Yabanc Diller Yüksekokulu\'nu açmt. Her iki okul da ADÜ Merkez Kampüsü’ne tand için buras rektörlük ek binas olarak kullanlyordu.

Aydn Büyükehir Belediye Meclisi toplantsnda gündem d olarak görüülen bu konuda, Bedesten Merkezi’nin 2. katndaki 35 büronun geri alnmasna karar verildi. Oybirliiyle verilen karar gerei belediye, buralar ADÜ’den geri isteyecek. Yaplan açklamada, “Buras, Aydn Meslek Yüksekokulu olarak kullanlmas için ADÜ’ye tahsis edilmitir ancak söz konusu tanmazlarn, mevcut durumlar itibariyle amac dorultusunda kullanlmad gözönünde bulundurulmutur. Tahsis kararnda, kendilerine ait tanmazlar aslna ait görevlerde kullanlmak üzere bedelli veya bedelsiz olarak, mahalli idareler veya dier kamu kurum ve kurulularna devredebilir veya süresi 25 yl geçmemek üzere tahsis edebilir. Bu tanmazlarn tahsis amac dnda kullanlmas halinde iptal edilir denilmektedir. Tahsis edilen tanmazn amac dnda kullanlmas veya mülk sahibinin izni olmakszn üçüncü kiilere kullandrlmas amac dndadr.” denildi.

Bedesten Merkezi\'ndeki söz konusu 35 büro, ADÜ’nün yer sknts çektii 2007 ylnda belediye tarafndan, Rektör Prof. Dr. ükrü Boylu döneminde Aydn Meslek Yüksekokulu\'na tahsis edilmiti. Buras daha sonra ADÜ Yabanc Diller Yüksekokulu ve son olarak da rektörlük ek binas olarak kullanlyordu. Ayrca üniversitenin kurslar düzenledii ve uzaktan eitim merkezi olarak kulland da örenildi. Konuyla ilgili olarak ADÜ\'den herhangi bir açklama yaplmad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..